2018-01-05 1074 瀏覽
今次lunch 到了Papi ! 友人為了post IG 所以返工lunch 搵d新意思😂大約2:45已過了lunch set ! Order 頭盤 法國蝸牛白菌,蝸牛非常軟淋,而白菌彈牙,味道洽當!另外還有兔肉pasta 😨無聽錯 ,我對上次食應該係十多年前,其實兔肉並不是特別食材,但好多人都不會嚐,味道似淡味雞肉!😨可能你會話我唔想聽😭😭 ok ! 咁我講吓個Pizza 先 ,哥盧拉達香醃豬油片薄餅 !正所謂豬油片,其實係用豬腩肉加Rose Mary,thyme 去醃製風乾了一年, 然後切得好薄好薄,放喺薄餅上一齊焗,會有融為一體嘅感覺!耐不耐食好了😆 最後叫了甜品🍰Tiramisu , 入口非常moist! 一口接一口 ! 幸せ☺️☺️📍PAPI (銅鑼灣)銅鑼灣加寧街8號Fashion Walk地下

咁我講吓個Pizza 先 ,哥盧拉達香醃豬油片薄餅 !

📍PAPI (銅鑼灣)
銅鑼灣加寧街8號Fashion Walk地下
2017-12-23