餐廳: Green Waffle Diner (希慎廣場)
資訊:

2017-04-06 139 瀏覽
平時去希慎廣場行街,通常都係11樓的美食廣場開飯,今次貪得意走多幾層,睇下有咩好野食,就見到間主打窩夫、沙律的西餐廳,女友見賣相吸引,點頭同意就去馬了!😆😆餐廳主打一些沙律、窩夫等健康小食同甜品!除了這些輕食還有意粉,all day breakfast等,款式都不少呢!女友不肚餓點了個窩夫當甜點吃!小弟就叫了鑊仔焗肉醬意粉醫肚,意粉即叫即焗,上枱熱辣辣,用鑊仔上亦夠特別😝味道方面,芝士味夠濃,吃起來亦呈拉絲狀,正!反而肉醬味道偏淡,可能迎合番餐廳健康、輕食的口味吧,不錯!意粉亦用了扁意粉,吃入口亦覺好味!😋😋餐廳位於較高層位置,環境相對樓下的美食廣場較為清靜!三五知己靜靜的聚會傾談也是不錯呢!不過價錢小弟就覺得偏貴,選擇見仁見智吧!👍
鑊仔焗肉醬意粉