2020-06-18 139 瀏覽
黎到銅鑼灣食高級菜,呢間無論環境,服務,裝修都係米芝蓮級數,難怪近呢幾年都拎左幾次米芝蓮喇。講下環境先,疫情下安排座位方面,就有特別安排,同隔離枱都分得比較開既,所以都唔驚話好容易感染,另外,餐廳一向都十分乾淨企理,見到消毒清潔都做得幾足,環境裝修就好日式化,感覺好高級,用左唔少木既元素。服務方面,員工都好有禮貌,而講野都係温文有禮類,睇得出餐廳有做唔少員工陪訓,所以服務真係好過一般餐廳既。到食物方面,generally黎講都好高級,刺身類食物都好新鮮,上枱排場精美,感覺更高尚。魚生厚薄切得恰到好處,大大啖食到魚既鮮味,魚身好有色澤,睇得出係新鮮。本人最鐘意係佢個拖羅,好肥美,入口即溶,而且充滿水果味,好正!