餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (皇室堡)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (皇室堡)
資訊:

2017-04-16 1241 瀏覽
星期六晚上同朋友黎到皇室堡分店嘅牛角晚飯。今晚我地叫左一個牛肉拼盤,一個王樣腹胸肉,一個黑胡椒蜜糖豬肉,一個牛油蕃薯,一份生菜拼盤,兩碗牛角飯,飲品牛肉拼盤全名叫燒肉六品盛,內容包括有豚肉燒,雞腿肉,牛肋肉,牛舌,豬頸肉,腹胸肉,其實全部燒完都好味,當中最喜歡係燒牛舌,有無加檸檬汁都咁好味。王樣腹胸肉,因為有王樣字眼所以次次都會叫,好味多肉汁黑胡椒蜜糖豚肉,朋友推介,唔係幾食得出啲調味,但都好食,豬肉唔會覺得鞋生菜拼盤,生菜爽口清甜,解膩一流牛油蕃薯,第一次食,亮點,原來俾心機慢慢燒可以做到外脆內軟,作為甜品結束是日晚好圓滿!咁方便就可以食到好好味嘅牛角燒肉,而且價錢合理,正
星期六晚上同朋友黎到皇室堡分店嘅牛角晚飯。

王樣腹胸肉,因為有王樣字眼所以次次都會叫,好味多肉汁

生菜拼盤,生菜爽口清甜,解膩一流

咁方便就可以食到好好味嘅牛角燒肉,而且價錢合理,正