餐廳: 渝痴漁醉
資訊:

2017-10-21 117 瀏覽
朋友想食烤魚,叫我搵地方,上openrice見到呢間新開冇耐,一於試試去。我地被安排坐卡位,空間感充足,環境感覺好乾淨,燈光都岩岩好,最適合同朋友傾下計食飯。我地叫左招牌豆花烤魚配清江魚。配料充足,充分散發出辣味同香味,魚滑而且小骨,好適合我呢啲唔愛啜骨既懶人,但魚煎既時候有小小過火,令魚皮變到黑左燶左,所以要放棄食魚皮。鍋邊既四各都放左豆腐吸味,令到豆腐都好惹味,而且好滑。配料方土豆(師傅會一早放入烤魚底,令土豆都可以吸入辣的味),還有個黃金拼盤( 萵筍, 金菇,腐皮同蓮藕)每樣都係入味之選👍還有做緊推介既鹿兒島和牛,雪花比較多,好滑。推廣價$98,都幾抵食。而且工作人員服務態度好好,會主動加湯,又會提示我地可以食魚,幾時會熟,所以絕對值得再來。
2017-10-18