2017-05-24 50 瀏覽
依度有好多個湯底都好吸引好養生既感覺 最後揀左個尚鮮龍皇海鮮鍋(二人餐)海鮮湯底上枱時已經煮好 上枱好快滾起之後待應即刻過黎不起碗湯俾我地飲左先同夾起d海鮮 個湯係燈紅色 好濃好甜鍋入面既海鮮好似夾極都有咁 有帶子、龍蝦、聖子、蜆、蝦 雖然係湯底既料但海鮮冇煮老左 而且龍蝦既份量都好多 仲要已經mok左半邊殻 好輕易就食到啖啖肉尚鮮Prime頂級牛頸脊 - 鮮紅既肉同脂肪比例平均 切薄片所以淥一淥就得喇 肉好嫰好鮮 一d筋位都冇 珊瑚蚌拼桂花蚌 -各有4大片 好爽口鮮打蝦丸拼墨魚丸 - 蝦同墨魚打成膠狀再加肉粒既丸特別彈牙又有咬口蟹皇餃 - 皮薄得黎唔會好易穿 入面既蟹皇饀甜甜地又幾juicy個餐仲有芝心獅子狗卷、越式扎肉、油麥菜、稻庭烏冬依度既待應都會好留意每一枱 主動過黎不起個鍋面d泡 加湯水 調較個火既大細 仲好好笑容好親切呀

珊瑚蚌拼桂花蚌 -各有4大片 好爽口

個餐仲有芝心獅子狗卷、越式扎肉、油麥菜、稻庭烏冬

• 牛頸脊