2017-07-11 163 瀏覽
銅鑼灣番工團隊又搵野食啦!今次隊長話有好野介紹,就係去位於謝斐道嘅尚鮮食燒肉放題啦。$278一位以放題黎講唔算平,但係有個海鮮拼盤又唔同講法啦!如果四位仲有得送龍蝦,今次我地得三個,真可惜。飲品選擇非常多,仲有我最中意嘅可樂🤞🏻🤞🏻一坐低,店員就送上海鮮拼盤。蝦蟹蠔帶子鮑魚勁豐富,鮑魚上枱後仲識郁,可見非常新鮮!下單方法值得一讚,用部平版下單,除左節省時間,仲好環保,唔會浪費紙張。食完燒海鮮就到刺身!份量同落單一樣,無扣起。味道不過不失日本蕃薯仔,食左超多..自己燒燒到小小燶,熱辣辣即刻食,完全停唔到。菠蘿好甜又無渣蟹籽沙律肉類選擇亦非常多。我都食到完全唔記得影相,豬牛雞魚乜都有。牛舌,牛肩肉我地食左三round.仲有清酒蜆,蔬菜類等等,每次落單食物好快就到。食到應接不暇最後每位都有一杯movenpick雪糕,呢個真係番本之作!總結價錢齋睇可能會覺得貴,但其實有個海鮮拼盤,又任叫刺身燒肉飲品同甜品已經係無得輸。加上餐廳裝修又好似日本,充滿香噴噴燒肉味,三五知己圍埋一邊食一邊傾計,心情都好d.
銅鑼灣番工團隊又搵野食啦!
今次隊長話有好野介紹,就係去位於謝斐道嘅尚鮮食燒肉放題啦。

如果四位仲有得送龍蝦,今次我地得三個,真可惜。

飲品選擇非常多,仲有我最中意嘅可樂🤞🏻🤞🏻

一坐低,店員就送上海鮮拼盤。
蝦蟹蠔帶子鮑魚勁豐富,鮑魚上枱後仲識郁,可見非常新鮮!

食完燒海鮮就到刺身!份量同落單一樣,無扣起。味道不過不失

蟹籽沙律

仲有清酒蜆,蔬菜類等等,每次落單食物好快就到。食到應接不暇

最後每位都有一杯movenpick雪糕,呢個真係番本之作!