必食招牌心之蛋卷 邪惡包🤩-🍣 海膽蟹籽杯海膽好新鮮同埋有好多蟹籽鋪面!! 份量唔少㗎下面壽司飯都幾多! 兩個女仔share食個杯 唔會太飽又可以試多啲其他嘅小食同燒物👏🏻❤️ 心之蛋卷餐廳招牌之作 見到蛋卷上靚靚嘅茄汁「❤️ の」就認得佢地嘅佳作啦 蛋卷真係好出色 有流心芝士 蟹籽 同埋熟嘅三文魚係蛋卷入面 必試呢個🥰🍙 邪惡包呢個超邪惡但好好好味!!! 係紫菜包住帶子再包住鵝肝😍鵝肝好大隻好濃味 鵝肝本身油份好多 配上帶子獨特嘅口感 味道又幫手中和返個種濃味 紫菜上枱雖然已經唔係脆卜卜但仍然可接受 整體味道同口感都好好 食完仲有種餘韻係口腔好正!🦐 甜蝦刺身+三文魚腩刺身刺身好鮮甜好好食 三文魚腩尤其肥美 $40有4件 我覺得份量都幾大件㗎🦀 蟹肉忌廉餅熱辣辣上到枱一食就知係新鮮炸起 蟹肉味唔出 係忌廉味重啲 表面香脆 乾身唔會油淋淋 整體都好味道
必食招牌心之蛋卷 邪惡包🤩

🍣 海膽蟹籽杯