2018-10-04 1267 瀏覽
位於銅鑼灣某街盡頭位置嘅呢間餐廳比較難搵,所以感覺上只有附近打班仔先識路去食,而且店鋪面積不大,只有十檯以內的座位。餐廳有泰國菜館的感覺,座位空間嶵月適中,但由於位於街尾近後巷,感覺上不太衛生。食物方面:試食當日食左【香草肉碎炒飯】:HKD60 及【鮮蝦冬蔭公湯河粉】:HKD64。【香草肉碎炒飯】有D辣,我本身食唔到辣,但呢個飯嘅肉碎真係煮得好香,連埋D飯食真係一流!相信如果更貼近正宗泰菜的話應該會更辣,呢個程度仲食到。【鮮蝦冬蔭公湯河粉】湯底濃郁、辣,第一下食真係會比佢辣親,之後再食落後就係好香,蝦同湯好夾!整體黎講食物質素高,價錢尚算合理,唯餐廳位置略扣分。食物:正環境:普通,但算好坐衛生:近後巷,有D污糟服務:正常抵食:接近正宗
食物方面:

整體黎講食物質素高,價錢尚算合理,唯餐廳位置略扣分。

食物:正
環境:普通,但算好坐
衛生:近後巷,有D污糟
服務:正常
抵食:接近正宗