2019-09-18 62 瀏覽
見佢新開無耐裝修又幾靚星期日嘅朝早就走左入去試11:15坐定定寫完單,收走我張單差唔多十五分鐘11:27先幫我落單朝早成間店坐唔滿四分一,約七個到八個staff唔知點解效率低到咁而且你係見到三四個圍埋係到傾計百無聊賴行吓店內睇吓墻上面啲相竟然俾兩個中年姐姐行過嚟挑機問我係到做乜,叫我無乜事坐低係到等野食到呢個時候已經成肚氣差唔多1145先有野食明明係快餐 食到好似西餐嘅速度哎左一碗麻辣拌一碗冬陰功麻辣燙麻辣拌完全係花生味重過芝麻味兩碗叫大辣,你湯底唔辣就算得數得到嘅3粒辣椒粒係上面浮即係明玩野姐無同佢講走青一粒蔥都無見佢啲staff行行企企都唔理人咪自己走去出送窗口到攞少少蔥花又有阿姐衝嚟話:呢到唔係自助聽到即刻火都嚟埋你又無人serve 我自己攞啲落入碗到又俾你鬧我即刻唔出聲遞個碗俾佢叫佢幫我落佢又係攞得果三粒我強壓怒火話:唔好意思唔係好夠,可唔可以再俾少少我阿姐好似皇帝咁:err我地公司有規定限量我今次真係忍唔到,即刻問佢,咁你即刻攞公司個條文俾我睇,如果有我就願賭服輸條友即刻無聲出,食多你三粒蔥花你會短三年命?本身都無叫走青你上嚟兜野好似白sap咁,要辣唔辣要青無青你仲態度咁差?
麻辣拌

明明係快餐 食到好似西餐嘅速度

哎左一碗麻辣拌
一碗冬陰功麻辣燙
麻辣拌完全係花生味重過芝麻味
兩碗叫大辣,你湯底唔辣就算
得數得到嘅3粒辣椒粒係上面浮
聽到即刻火都嚟埋
你又無人serve 我自己攞啲落入碗到又俾你鬧
我即刻唔出聲遞個碗俾佢叫佢幫我落
佢又係攞得果三粒
我強壓怒火話:唔好意思唔係好夠,可唔可以再俾少少我
阿姐好似皇帝咁:err我地公司有規定限量
條友即刻無聲出,食多你三粒蔥花你會短三年命?本身都無叫走青你上嚟兜野好似白sap咁,要辣唔辣要青無青你仲態度咁差?好心啦內地企業係銅鑼灣落腳唔容易
就比你地班staff搞灣曬
味道非常差 以後唔會再嚟食!!