餐廳不設訂位,星期六下午兩點到要排15分鐘,唔算好耐。餐廳雖然環境唔算大,座位有小小逼,但都算舒服寫意。Cafe仲可以帶狗狗黎!小編今次淨係試咗一款甜品同埋飲品,整體感覺幾好但不太突出。希望下次試埋主食會有驚喜!-----------------------------鹹牛肉炒蛋花生醬窩夫 $88【8.2/10】呢個鹹甜嘅配搭好特別,但係食落去味道都冇乜違和感,鹹甜夾雜下唔係好分得開鹹牛肉同花生醬嘅味道😂 花生醬唔算太濃,唔會食到好濟。因為炒蛋比較濕潤,令到窩夫有少少淋。大家如果黎記得叫呢款招牌菜!-----------------------------Latte Tiramisu $58 【6.9/10】Latte tiramisu嘅賣相好吸睛,而且一次過滿足想同時想食甜品同飲野嘅大家🤪 平時食開嘅tiramisu都好甜,但係tiramisu cream唔會太甜,唔會太有罪疚感。而Latte偏苦,可以中和一下甜度。雖然ladyfingers可以浸落latte,但係浸嘅時間要好好拿捏,小編就唔太鍾意浸淋😂-----------------------------價錢 🌕🌕🌕🌖🌑味道

鹹牛肉炒蛋花生醬窩夫 $88【8.2/10】

鹹牛肉炒蛋花生醬窩夫