之前偶爾機會買到吃茶三千真係一試上癮😍我最鍾意係佢啲珍珠同奶蓋,珍珠甜度適中(因為我平時飲開走甜,係靠珍珠有返少少甜味啦!),而個奶蓋夠厚👍🏻唔會行幾步路搖兩搖就咩都無晒咁!早排行過銅鑼灣時代廣場,發現開咗一間分店仲有新開優惠,真係不得了👏🏻立即拉埋個朋友買啦,今次我就試咗蜜桃綠茶奶蓋同珍珠奶茶,仲送咗張勁Cute嘅冰箱貼啊🤩首推蜜桃綠茶奶蓋茶味好夠,仲有少少After taste 嘅甘香甜,原來佢係由現萃茶葉沖泡嘅,仲有少少蜜桃果肉,我覺得夏天行完一日街想清爽少少就最正,加埋奶蓋補充返啲體力就可以再行過啦!當然國王珍珠奶茶就必點啦,我最鍾意佢個奶香都係茶味夠香,加埋煙煙韌韌嘅黑糖珍珠,我真係五分鐘就可以清杯想再點 hhahahahaha (但都只能適當份量飲唔可以太過份)Btw 要讚下呢度啲工作人員,雖然忙到踢晒腳,但都唔會忘記笑,要再諗下飲咩都唔會黑面對待,因為我朋友仔第一次飲唔知咩叫油切 (呢個Terms 我第一次都唔識!)企係櫃面解釋都唔會催你,所以真係好好!