🌟有得食手打漢堡仲想點? $𝟾𝟾想食呢度嘅手打漢堡好耐,真係冇令我失望!大家都見到啲肉質有幾厚實。個漢堡煎得好好,啲肉汁鎖住晒,正🥺!佢本身已經好多layers,但我太鍾意日本雞蛋,忍唔住加左🤣,厚到呢~~好彩都食得晒(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞。個🍟都係超好食,真材實料嘅薯條一啲都唔馬虎,一定飽!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟脆炸魷魚圈 +$𝟸𝟾魷魚好彈牙有咬口,食得出係新鮮炸出嚟!呢類炸物好容易會因為個皮好油膩同厚而食到好漏唔想食,但佢完全無油膩感!我係食到停唔到口🙀!勁!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🐈:我真係好鍾意Mamaday🤣,佢實在太有型太有心思同太活潑!上至裝修設計下至食物名設計都好一致,好有玩味同好多打卡位,食物質素又高!有時候一間餐廳會令人返轉頭除咗係食物質素之外,更加係因為嗰間餐廳自身品牌嘅感染力!希望香港都可以多啲呢種咁有message既餐廳。💕𓂀整體推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
有得食手打漢堡仲想點?
有得食手打漢堡仲想點

🌟有得食手打漢堡仲想點? $𝟾𝟾
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

🌟脆炸魷魚圈 +$𝟸𝟾
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

𓂀整體推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
有得食手打漢堡仲想點?
有得食手打漢堡仲想點
  • 脆炸魷魚圈