招聘中
薪金面議
6天前
$18,000-$21,000
月薪
今日去咗銅鑼灣嘅ZipZip cafe,原來佢嘅前身係Mamaday,不過改咗新裝修,踏入11月尾,餐廳都增設咗好多聖誕嘅裝飾,新裝修嘅餐廳保持住原有嘅玩味風格,古怪有趣。而且餐廳係寵物友善,唔少食客都會帶狗狗上嚟一齊食飯。我哋嗌自家製開心果醬扁意粉配青口、黑到爆炸白飯魚魷魚墨魚滑墨汁飯急口令咩同焙茶牛奶冇咁澀,睇個餐牌同食物名就知呢間餐廳玩味幾重!青口嘅份量都幾夠,食落幾鮮甜,開心果醬係餐廳自家製,出面冇食過,意粉配埋個醬咬落去有開心果嘅粒粒,幾特別值得大家一試。呢個中式嘅炸白飯魚配西式嘅墨汁飯嘅配搭少見,墨汁飯都幾夠味,魷魚都幾爽口。焙茶牛奶嘅茶味超級濃,飲落去齒頰留香,鍾意焙茶嘅朋友一定要試吓!📍銅鑼灣霎西街28號必發商業大廈1樓位置就腳:🍊🍊🍊🍊🍊餐廳環境:🍊🍊🍊🍊🍊食物味道:🍊🍊🍊🍊🍊整體CP值:🍊🍊🍊🍊🍊

📍銅鑼灣霎西街28號必發商業大廈1樓
位置就腳:🍊🍊🍊🍊🍊