蔥油豬扒飯HKD62味道: 7️⃣環境: 6️⃣性價比:7️⃣推介度:6️⃣==============本身想買撈麵但係佢已經賣晒🥺唯有食炊豕店主打嘅炸豬扒飯啦🍚差唔多成塊面咁大嘅豬扒炸到金黃香脆, 厚切嘅豬扒炸完之後都幾juicy🤤平時係食雞先至會食蔥油, 豬扒配蔥油呢個配搭都幾新鮮, 一開始食嘅時候好有驚喜,因為冇諗過佢嘅外皮香脆之如入面都仲有肉汁🐷但食到最後會覺得有啲膩...我就覺得整體味道不過不失🙈唔算話好好食, 係正常炸豬扒配蔥油嘅味道😂但係銅鑼灣區來講咁嘅價錢食到有咁大塊嘅咋豬扒飯都算唔錯嫁啦ps. 但要小心食因為塊豬扒炸完出黎之後入面仲係超級熱⁉️🥵同埋小鳥胃嘅人可以叫小飯咁就唔會浪費食物,仲可以減-$1😗
蔥油豬扒飯
HKD62