2015-08-23 924 瀏覽
今晚同男友HAPPY FRIDAY二人世界, 食飯睇戲直落, 我地都有段時間無幫襯過ZELO啦.我地一入到去, 見到坐我地隔離既外國夫婦燶哂口面咁, 張枱好似好乾淨無食過野咁, 跟住無幾耐就埋單, 唔通嗌交?我地叫左一個SET (包 SALAD BUFFET), 同埋一個MAIN+APPETIZER一齊SHARE. 佢地先黎餐飽, 今日無左個餅乾條, 有D失望, 不過佢個蕃茄飽都幾好食. 由於我地只叫左一個SET, 所以淨係我出去欏SALAD, 不過選擇唔多, 有唔同既菜, 意粉沙津, 仲有餐湯,賣相都一般, 味道亦沒什麼驚喜, 唯有個PARMA HAM都幾好食, 但如果佢有埋哈蜜瓜就好了.叫左兩個APPETIZER, 兩個都好味, 一個係凍既薯仔批, 味幾好, 如果佢係熱會更好, 另外一個係蕃茄多士, 好香口, 感覺清新, 好食!我地食完APPETIZER後, 等左25分鐘, D野先黎, 隔離枱香港夫婦同我地差唔多時間黎等到忟乜都無食就走了, 可能我地一開始見到個對外國夫婦都係因為咁走.SET叫左原隻波士頓龍蝦, 終於到了, 食落好新鮮, 重海水味, 好味呀! 因為個挾實在太難拆肉,

SALAD BUFFET
SALAD BUFFET
薯仔批
蕃茄多士

原隻波士頓龍蝦
因為個挾實在太難拆肉, 我地問個仕應可唔可以幫我地, 佢話可以仲拆得幾靚添呀! 服務加分!
叫左個西班牙肉腸飯, 呢個飯食落有D乾, 好似食緊生米咁, 都係唔太岩我口味.
西班牙肉腸飯
個SET有甜品, 因為我唔太好TIRAMISU, 我地揀左黑森林,  都ok, 唔太甜.
餐茶叫左杯MOCHA, 保持水準.
如果唔係今晚廚房爆左廠, OVERALL都幾好架, 呢間都係可以再返黎既餐廳
薯仔批
2015-08-21