好鐘意食串燒既我,今日搵到黎金巴利道食呢間鴻啤啤串燒! 店內環境都幾舒服,好岩同幾個朋友黎食~食過好多間串燒,我覺得呢一間算係選擇比較多,包括有埋海鮮、仲有好多唔同款式嘅串燒都有,而且平均質素都相當唔錯食咗王牌推薦嘅黃金燒茄子,啲蒜蓉汁整得好好味,而且是茄子好鮮甜新鮮跟住仲叫咗燒鮑魚、扇貝、生蠔,全部都好新鮮無沙,鮮甜又美味,鍾意食海鮮嘅朋友唔好錯過荔枝煙肉串燒都好推介,荔枝啲果汁好Juicy,配埋煙肉好好味牛肉串、羊肉串、牛舌都好好食! 全部燒到岩岩好!另外要推介嘅係簡單,而又好味嘅蟹柳手打烏冬,食串燒可能有啲唔夠飽嘅話就可以叫烏冬,又彈牙又好食😋呢度啲座位都好闊落,建議大家可以同一大班朋友過嚟聚會!我覺得性價比都好高,值得推介👍🏻
好鐘意食串燒既我,今日搵到黎金巴利道食呢間鴻啤啤串燒!

店內環境都幾舒服,好岩同幾個朋友黎食~

燒茄子

燒鮑魚
扇貝
燒生蠔

煙肉荔枝串

燒牛舌
燒牛肉
雞軟骨同燒豆卜

牛肉串、羊肉串、牛舌都好好食! 全部燒到岩岩好!
蟹柳麻醬手打烏冬

2023-04-25