2020-01-17 59 瀏覽
朋友介紹話石門有間酒店食中菜好正 今晚帶埋媽媽嚟試下先 嘩 呢度環境好靚 枱與枱之間好闊 唔似一般酒樓咁嘈咁逼 望下menu先 2個人叫番3餸一湯食餐飽 佢是日例湯係紅蘿蔔猴頭菇豬骨湯 一盅都可以分到4碗每人飲到2碗 所以4個人嚟食就可以一人一碗啦 佢另外有碟湯渣 睇到哂真材實料 飲落去好甜 真係無味精 感覺好健康脆皮雞 半隻雞份量都好多 個皮好脆好好味 魚香茄子海參煲 有好多舊海參係入面呀 最鍾意食呢d煲仔野 拎上枱都仲係渣渣聲 好有獲氣咁 呢個餸好濃味 用嚟送飯一流菠蘿咕嚕肉 又係一樣好送飯嘅野 有半個菠蘿係隻碟度 d咕嚕肉多到裝唔哂 最欣賞係咕嚕肉個皮 炸得好脆呀 同一般個d生炒骨唔同 分量都好多最尾仲有個甜品燕窩奶凍 好滿足嘅一餐除左野食之外呢度服務亦都好好 經常都會有人加菜 換碟咁 態度亦好
朋友介紹話石門有間酒店食中菜好正 今晚帶埋媽媽嚟試下先

嘩 呢度環境好靚 枱與枱之間好闊 唔似一般酒樓咁嘈咁逼