呢間店喺諾士佛臺嘅地舖嚟,本身諗住去另一間都係食西餐,不過去到先發現晏晝兩點鐘先開門🙈咁於是就是但揀咗呢間食間餐廳掛去到一個人都冇,我仲以為佢唔開門😂 後尾終於有人嚟招呼我哋,咁我哋入咗位就揀嘢食啦~lunch set就有一個前菜,主煮同埋一杯嘢飲嘅,甘我地叫咗個沙律同埋一個炸雞做前菜,主菜呢就叫咗個橄欖油露筍炒意粉同埋一個燒春雞(半隻)。我覺得沙律幾足料,同埋佢個黑醋調味都唔錯,酸酸甜甜好開胃。另外個炸雞佢炸得好鬆脆,粉唔多而且唔油👍至於主菜就一般般🙈炒意粉我冇乜特別嘅感覺,味唔濃,有啲油~燒春雞我就略嫌有少少乾心身,同埋中間啲骨邊位嘅肉都係未煮熟,有少少血水🤦我覺得最令我感到唔滿意嘅係 我地想叫菜嘅時候,係完全冇人,喺枱等咗差唔多十五分鐘先有一個侍應斯斯然喺廚房行返出嚟🤦最後兩人埋單大約300蚊🙃

最後兩人埋單大約300蚊🙃
2021-03-24