2020-03-25 50 瀏覽
餐廳格局同傳統茶餐廳比起上黎更有格調,而且餐桌與餐桌之間既距離充足,卡位又多,令人坐得非常舒服,值得一讚!餐牌既選擇以西餐既扒、焗飯同公仔麵為主,食物選擇都算多,而且部份特飲仲唔需要另外加錢,超正一坐低已經見到為張台上面放有一支消毒洗手液供客人任用,非常貼心。而且店員好快就行過黎遞上兩個紙袋俾我地放口罩用,最近食野都係第一次有咁體貼既服務,觀感即時提升曬!朋友叫左雜扒餐,食物種類好多,海鮮有炸帶子同煙三文魚,三文魚好香亦唔會好油,好食~而肉類方面就比較一般,係ok既水平由於份量都比較大,如果女仔黎到可能就要搵男仔分擔下了,哈哈我就叫左咖喱羊架配撈公仔麵,成件事係非常夾,咖喱汁唔係辛辣果隻,而係比較溫和,撈埋個麵已經幾好食,而羊架煎到岩岩好,做到外脆內軟,充滿羊味而唔會有酥味,對於鐘意食羊既我係非常滿意,而且兩大舊既羊架份量岩岩好,少缺點係有少少肥膏,不過都可以接受既!一開頭介紹過部份特甜加3蚊就得,其中一杯就係依個鮮奶咖啡,本身見間餐龐唔係cafe 所以對野飲都無太大期望,但飲落又出奇地好飲wo,奶味、咖啡同甜味都配合得幾好,一句講曬就係幾好飲 值得一試!朋友飲奶茶好豆冰都話正

而肉類方面就比較一般,係ok既水平
由於份量都比較大,如果女仔黎到可能就要搵男仔分擔下了,哈哈

,充滿羊味而唔會有酥味,對於鐘意食羊既我係非常滿意

朋友飲奶茶好豆冰都話正
2020-03-22