餐廳: 加太賀
資訊:

2024-05-21 1480 瀏覽
朋友通知加太賀重新開張所以今晚約埋好朋友落去試吓我以為試業期間原來幾日前已經正式開業呢條日本街依然咁有風味好有特色嘅水車 人力車 相撲手肥仔 武士造型公仔 仲有日本酒 同許願紙牌好多打卡位 令人心花怒放好開心喔開餐啦咁肥美嘅生蠔就已經流晒口水特別嘅醬汁少少調味 好鮮甜 好正然後 係好架勢嘅魚生船原條伊助木 鮮甜肉嫩配上獨特醬汁 更鮮味回香原隻大活赤貝 爽甜脆口非常新鮮 白肉北寄貝 好少食到好好味 好爽好鮮甜海膽更加係當晚極品點解可以咁鮮甜㗎?呢隻魚生船真係大滿足連普通嘅三文魚厚切都好鮮味然後經理介紹右口魚壽司必須5秒鐘內入口 魚油非常甘香 真的好吃喂,和牛壽司 不愧是Signature 試過就知有幾好食鰻魚壽司也燒得剛好 肉嫩入味然後是我的至愛和牛牛舌心串燒 好juicy 好味到唔識形容甜品揀咗鮮果雪巴唔🤔清熱解膩 ok嘅疫情前曾曾經幫襯估唔到重新開張會咁驚喜 一定會再幫襯無論食物環境服務我俾全⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
朋友通知加太賀重新開張

非常新鮮
白肉北寄貝 好少食到
好好味 好爽好鮮甜
海膽更加係當晚極品
點解可以咁鮮甜㗎?

呢隻魚生船真係大滿足
連普通嘅三文魚厚切都好鮮味

然後經理介紹
右口魚壽司必須5秒鐘內入口
魚油非常甘香 真的好吃

喂,和牛壽司 不愧是Signature
試過就知有幾好食

鰻魚壽司也燒得剛好 肉嫩入味