2019-09-15 288 瀏覽
之前就同朋友嚟到粉嶺法院參觀,咁啱發現咗呢度有間咖啡館。咁行完當然要入去食下啦。我哋行完都已經成下晝兩三點,下午茶時段,見到佢門口有寫下午茶嘅菜單,有三款,價錢都大概40至50蚊。但原來佢下午茶就只係得門口嗰三樣熱食,其他餐牌上嘅嘢都係沒有供應嘅!飲品同埋甜品就應該係全日供應。入邊嘅環境都好優美嘅,坐得好舒服,好有文青氣息。咁因為我哋都想食飽肚嘅嘢啦,就叫咗兩款嘅下午茶。分別係炸蝦,同埋炸飯波但係上到黎之後就有少少失望嘅,因為冇諗過依個價錢只係得三隻炸蝦同埋幾舊波味道上呢就正正常常囉冇咩特別。我諗嚟呢度食嘢都係食個環境多個食啲嘢食㗎啦我見啲甜品賣相都不錯嘅,不過價錢偏貴,份量都不是太多。食完個炸蝦同埋炸飯波之後,我地都決定去第二到再食

入邊嘅環境都好優美嘅,坐得好舒服,好有文青氣息。