放工嚟CWB食天天海南雞,見到餐牌有新菜式Seafood loves sake, 我哋叫咗:酸菜石班配龍勢夜之帝王🥂Seafood loves sake wine pairing dinner🥰❤️,酸菜石班高質素,值得推介,魚塊滑滑的,味道酸菜較濃,有少少辣🌶,適合大眾口味👍🏼,配上龍勢夜之帝王,好高嘅享受😎,酒較為烈,酒精成份指數較高,一入口有微微的水果味,同時濃烈的酒味會增添順滑感,配上酸菜石班,非常有層次感,味道豐富😍😬海鮮配酒,真係好match🥂cheers 另外叫咗海南雞飯,當然也不錯👌🏼,不過酸菜石班配龍勢夜之帝王比較有驚喜😻海南雞飯,雞嫩滑,配上3款醬汁,有新加坡🇸🇬嘅地道風情,配上白飯,完美嘅晚餐。

2021-09-14
  • 天天海南雞飯