如果你係喜歡食Pizza應該都有聽過 @doughbroshk ,佢地係一間主打外賣的Pizza店,所有食品都係新鮮即叫即製,仲好出名爆醬冬甩,港九新界都有好多分店,非常方便!Pizza Size 有好多選擇,除左基本S 同L Size ,仲有9吋件裝同迷你Pizza ,套餐方面仲有一人套餐選擇,包含左Pizza 同埋冬甩,方便一個人但又想食Pizza既煩惱🤣另外有多醬料選擇,招牌蒜蓉及香草醬、獨特的黑松露醬、煙熏燒烤醬及甜辣醬,幾款都好有特色,我個人就最喜歡甜辣醬❣️爆醬冬甩當然少不了,外面砂糖可選白糖或焦糖,我選擇了焦糖因為會再香一點,除左單一個買,有3、6、9個選擇,當然越多就會越抵!我就買三件滿足😌一下就夠了❣️小食我極力推薦「黑松露蜜糖🍯雞翼」,微微的蜜糖甜加黑松露醬,好惹味❣️