2015-01-13 337 瀏覽
尖沙咀食完飯, 食糖水首選係黎厚福街搵食, 最近又開左幾間新野, 有食雪糕既, 但係不設堂食, 是晚黎到剛好間間都勁多人, 見呢間比較少就揀左排呢間!!!入到去見到其實都幾多款, 花多眼亂, 款款都好似幾特別, 不過最後我呢D老野都係揀返D平時食開既, 叫左個好似許留山多芒小丸子既物體, 但係入面就加左爆爆球同芒果雪糕, 心諗實無死, 仲多左幾樣野, 抵過食許留山, 點知一食落口, 個味道真係比唔上許留山, 一來唔夠佢咁凍, 而且芒果唔夠許留山咁好食, 所以連個芒果汁個底其實都無人地咁好味, 係得個小丸子同人地係一樣, 都算做煮得淋, 口感搭夠!!!總括來說, 如果要抄人地既成名作我希望佢係整得好食個原著!!!希望甜蜜蜜可以改善下!!

15 分鐘 (堂食)