2021-03-18 1915 瀏覽
呢間位於旺角登打士街既部屋咖啡室係我試過呢座大廈最好食既樓上咖啡室,因爲呢度既野食最好食。餐牌有pizza,多款意粉,意大利飯,漢堡包,小食,甜品,同選擇好多既野飲等等。呢度有三款套餐,分別係二人四人同六人套餐。我地揀左個二人套餐,價錢$308,另收加一。二人套餐包一個十吋手拉pizza,一款意粉或飯,炸蟹餅同兩杯熱檸茶或者水,可以加錢升級其他飲品。BBQ烤雞磨菇手拉Pizza 揀左BBQ烤雞磨菇手拉Pizza,寫明用意大利OOPizza面粉制同面粉嘅牌子。Pizza一客分六件,超熱,芝士好多好拉絲,個批底唔係薄脆個d,但又唔會太厚,只係少少厚。配料有BBQ醬,洋蔥,烤雞同磨菇。烤雞粒連皮,都算滑。少少BBQ醬提味但味道唔濃。都幾足料同好味。香辣虎蝦海鮮意粉香辣虎蝦海鮮意粉又係新鮮熱辣炒起,有一隻連殼虎蝦,都幾新鮮。兩隻連殼青口,其他海鮮有魷魚,蜆仔,蝦米仔,配料有青椒,鮮茄,菇片,蒜片同少少菜苗。意粉係幼身spaghetti,唔算有咬口但係唔會過淋。個茄醬好好味,微辣開胃。份量都算係咁。越式炸蟹餅越式炸蟹餅一客六件,新鮮熱辣炸起,雖然冇乜蟹味,但有d似魚蛋少少彈牙,點甜酸醬好食。凍焦

凍焦糖朱古力, 凍鮮奶朱古力

凍焦糖朱古力,凍鮮奶朱古力 (每杯跟餐+$5+10%)

身為朱古力控梗係飲凍朱。加$5叫左一杯凍鮮奶朱古力同一杯凍焦糖朱古力。兩杯個樣一樣,分唔到。鮮奶朱古力嘅朱古力好濃滑,焦糖朱古力就多左濃濃嘅焦糖味,所以甜d。係幾好既甜品

清哂所有食物,好飽足。好開心今日又試左新野。呢度一共有5張枱,所有座位都係梳化,係有d舊,但係空間上都坐得幾舒服,仲有board games俾你玩。
2021-03-18
凍焦糖朱古力, 凍鮮奶朱古力