2020-03-31 1306 瀏覽
第一次踏足馬鞍山, 朋友話馬鐵線係鬼地方但係今日商場仲多人過旺角, 點解?😂本來想食甜品但居然冇蜜瓜🍈😟<肉汁芝士蛋包飯>個蛋面真係滑嘟嘟, 又有蛋香, 好正🍳撈埋芝士食本來應該唔錯, 但因為唔夠熱, 淨係食到一舊舊芝士硬塊🧀個汁鹹得滯, 太濃太鹹, 食多兩啖要食下其他野先😉<厚切煙肉卡邦尼意粉>厚切煙肉好正! 鹹香好咬口~🥓意粉都煮得岩岩好👍🏻本場mvp就比佢啦!!<芝士明太子烤年糕>明太子一啲都唔吝嗇, 個汁都好濃明太子味, 有啲微辣🌶年糕輕輕燒過外脆內軟👐🏻其實睇個名冇expect係咁, 不過食落都ok既~------------------------------呢三樣野都偏濃味, 會想試下甜品🥺隨便講下, 覺得呢間餐廳啲碗碟餐具幾靚~😺

肉汁芝士蛋包飯

<肉汁芝士蛋包飯>