2023-11-19 1152 瀏覽
朋友11月生日,又係搵好嘢食嘅時間了今次我book咗呢間响士丹利街馬會樓上二樓嘅洋日式餐廳。其實之前都嚟過幾次買六合彩,好幾次都話有機會一定要試下呢間餐廳,終於!今次OpenRice可以book到!話說我同朋友一上到餐廳一坐低,侍應過嚟話叫我哋自己去櫃位點餐同俾錢先,話因為唔够點餐code用sorry我真心笑咗,呢個原因太搞笑了吧,結果我提議轉一張有點餐code嘅枱,就係咁解決咗問題(其實侍應應該醒目少少主動提出,因為成間餐廳得一半枱有客,大把枱可轉)好啦,咁我哋坐低後即時有馬會職員過嚟sell做會員開投注戶口,搞咗成十幾分鐘先可以食飯…..正題!我哋今次係食lunch set, 點咗份紐西蘭西冷蛋包飯餐+漢堡扒蛋包飯餐,隨餐有餐湯/沙律+一杯餐飲。食物賣相其實幾好朋友份西冷蛋包飯都好靚仔不過牛肉食落略硬,有改善空間。另外,我哋大家都叫咗杯香茅疆茶(跟餐餐飲),聞落好香,但飲落疆味不足。總結而言,呢間餐廳食物賣相唔錯,質素正常,餐廳環境舒適,不過大家記得點完餐要先付款後送餐!
朋友11月生日,又係搵好嘢食嘅時間了

食物賣相其實幾好