2024-01-23 44 瀏覽
已經唔係第一次幫襯,每次都冇失望㗎!🔖清燉牛肉湯麵套餐💰80 (+$30升級至套餐)如果本身唔係好鍾意食濃味食物嘅朋友仔,嚟到呢度就可以選擇清燉牛肉湯麵😊湯頭夠鮮甜!牛肉份量又多又大塊,煮得軟綿又入味,而且肉香濃郁,筋同肉嘅比例啱啱好🤤另外仲配有紅蘿蔔、小棠菜同菇菌,係一道豐富嘅清燉牛肉湯麵啊☺️💫推薦指數: 9/10🔖川味紅燒半筋半肉牛肉湯麵套餐💰82 (+$30升級至套餐)食得濃味少少,或者想整體感覺更加惹味嘅朋友仔就可以選擇川味牛肉湯麵💁🏻‍♀️湯底加入咗花椒、八角、辣椒等香料,配上以慢火滷至入味嘅牛筋及牛腩,講起都知個味道唔會令人失望🤭重點係唔好比川味呢個字嚇親,以為會好辣😂個人唔係好食得辣都接受到啊🤗💫推薦指數: 8/10🔖澎湖花枝丸💰22 (套餐加配價)花枝丸即叫即炸,金黃酥脆🤤咬落去好彈牙,配埋甜酸醬一齊食就更加好味啦🤓💫推薦指數: 8/10🔖炸地瓜條💰22 (套餐加配價)地瓜條可以話係我每一次食台灣菜都必嗌嘅小食之一😚外層香脆,入面係綿密嘅地瓜蓉,味道仲好香甜🤩💫推薦指數: 8.5/10🔖花奶仙草凍💰/ (套餐已包)仙草滑捋捋,配上香濃嘅花奶,帶有啲清涼嘅感覺~用呢個甜品去
已經唔係第一次幫襯,每次都冇失望㗎!

🔖清燉牛肉湯麵套餐
💰80 (+$30升級至套餐)
💫推薦指數: 9/10

🔖川味紅燒半筋半肉牛肉湯麵套餐
💰82 (+$30升級至套餐)

🔖澎湖花枝丸
💰22 (套餐加配價)

🔖炸地瓜條
💰22 (套餐加配價)
💫推薦指數: 8.5/10

🔖花奶仙草凍
💰/ (套餐已包)
仙草滑捋捋,配上香濃嘅花奶,帶有啲清涼嘅感覺~用呢個甜品去為晚餐劃上句號都唔錯啊😋

溫馨提示
👉🏼將軍澳中心、屯門市廣場、北角匯同奧海城三期設有分店
👉🏼套餐除咗包咗甜品之外,仲包咗前菜同指定飲品🤗