話說喺donki同GU外面有間裝修非常漂亮的餐廳,原來係食窩夫同韓國嘅嘢食裝修係木系同適合打卡嘅環境,餐牌都唔係非常之複雜蛋捲啦韓式料理同而家最興嘅水果忌廉三文治話說喺IG成日見到日本同韓國好興食嘢依個三文治,就懷着一個好奇嘅心態去試一試,本身諗住入面有好多忌廉會好甜好漏,點知加埋埋厚麵包同埋爽甜嘅士多啤梨同橘子,又清爽喎,同埋賣相非常之漂亮另外叫咗個傳統飯卷,同樣地賣相都非常之漂亮,適合素食人士呢個係勁好食,佢啲黑毛豬白切肉係非常之林,好入味唔會好漏,加埋少少感覺泡菜炒飯好好食!肉真係做得非常之好,配菜有少少沙律菜同埋小小的橘子,非常之清新最後叫咗個士多啤梨窩夫,同樣地賣相非常之漂亮好適合打卡,份量都非常之多,呢個都係好睇又好食同埋真材實料,佢上面加忌廉唔會係勁甜,配埋有厚度嘅窩夫同埋酸酸甜甜嘅士多啤梨食完都唔會非常之漏,本身諗住兩個人食會食唔到咁多發現原來我都係食晒😂😂😂😂因為真係幾好食!飲品方面叫咗個橘子乳酪,賣相好可愛,同樣地唔會過於甜,一個係非常之重要,應該飲完之後消化會好良好吧😂😂

裝修係木系同適合打卡嘅環境,餐牌都唔係非常之複雜

蛋捲啦韓式料理同而家最興嘅水果忌廉三文治

另外叫咗個傳統飯卷,同樣地賣相都非常之漂亮,適合素食人士

因為真係幾好食!

• 燒醬油黑毛豬白切肉
  • 士多啤梨窩夫