我唔知道原來沙田博物館有牧羊少年~環境幾大,又舒服,適合帶小朋友去~因為疫情,好耐冇見bb😚因為限聚令我同BB一枱,天呀,我一秒後悔😂佢完全唔放過我!睇餐牌都要同我爭🤣Lunch set係配南瓜湯~白咖喱豬扒飯個份量真係好大喎,而且豬扒好多,雖然厚身但係都好Juicy又嫩滑。白咖喱就有少少辣辣地所以就唔啱小朋友食,不過就咁食豬扒同飯都好好味😋!成碟真係幾大份!抵食!我覺得佢哋嘅意粉幾好味,硬度啱啱好喎,唔會太軟又唔會太硬~白汁幾creamy,但都幾濟下😂有五隻蝦~意粉有少少辣,不過小朋友都係唔可以食!睇我食!個醬酸酸甜甜仲有少少辣都幾開胃~我中意呢個意粉😋份量都大,開頭好似食極都食唔完咁⋯⋯加$12就可以轉cappuccino , flatwhite ...拉花都幾靚~咖啡就一般啦,過得去~bb一直唔放過我杯咖啡,佢想用叉攪勻個拉花⋯⋯天呀!俾我好好食飯啦!😂環境真係幾大!唔記得咗影佢有一面係書櫃,好文青feel~會覺得自己好似去咗誠品咁😂有好多旅遊書!餐廳服務都好好喎!比個由於BB太嘈食完要快啲走,唔係會影響其他食客~食飽就可以去附近瀝源橋行吓。
我唔知道原來沙田博物館有牧羊少年~
環境幾大,又舒服,適合帶小朋友去~
因為疫情,好耐冇見bb😚

因為限聚令我同BB一枱,天呀,我一秒後悔😂
佢完全唔放過我!睇餐牌都要同我爭🤣
南瓜湯

Lunch set係配南瓜湯~

白咖喱豬扒飯

成碟真係幾大份!抵食!
鮮忌廉鮮菌煙三文魚意大利粉

泰國香椒膏鳳尾蝦意大利

我中意呢個意粉😋
泰國香椒膏鳳尾蝦意大利粉

份量都大,開頭好似食極都食唔完咁⋯⋯
Cappuccino

拉花都幾靚~咖啡就一般啦,過得去~

環境真係幾大!
唔記得咗影佢有一面係書櫃,好文青feel~
會覺得自己好似去咗誠品咁😂有好多旅遊書!

餐廳服務都好好喎!比個

鮮忌廉鮮菌煙三文魚意大利粉