2021-04-18 2120 瀏覽
人生其中一件最幸福嘅事,莫過於係週末可以訓到自然醒,慢活享受美食、享受生活。NOC NOC 其實係一間位於內街嘅酒吧餐廳,佢高質嘅食物質素同貼心嘅服務都令我會再回頭。墨西哥雞肉芝士烤餅配薯條🍟有3件雞肉芝士烤餅,哩個一定要趁熱食d芝士仲會係拉絲狀態👍🏻墨西哥口味加咗蕃茄醬調味,仲有青黃椒絲平衡芝士嘅膩感,如果食得辣嘅朋友仲可以揀辣肉醬餡。另外俾到驚喜嘅反而係配菜,唔單只有薯條仲有番薯條,小妹勁愛番薯條果種帶點自然嘅甜味👍🏻西班牙海鮮焗飯友人係西班牙海鮮飯嘅狂粉,見menu 上面有就二話不說即刻order。一上台就知份量十足,而且係用小鐵盤上菜,食到最後都係溫溫地嘅,唔好睇佢表面好似無咩海鮮咁,其實佢已經混合係焗飯當中,魷魚、蜆肉、大蝦、青口全部有齊,美中不足係飯底可以再煮稔少少,但整體嚟講係👍🏻

墨西哥雞肉芝士烤餅配薯條🍟

西班牙海鮮焗飯