夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2023-04-04 121 瀏覽
週年紀念日男友帶咗我嚟試鐵板燒😍餐廳環境神秘感滿滿 氣氛安靜且舒適亦有3間特式廂房 裝修高雅 係有心思嘅設計當日安排坐細房 私隱度高 仲可以坐到席前位置 可以一邊欣賞大廚手藝一邊享受料理👍🏻食材方面高級新鮮 配搭相當有心思 價錢合理 .夜。鐵板燒精選套餐 (2人份)師傅會先捧出食材出嚟俾我哋打卡😝師傅嘅擺盤同料理都好出色 好有講究上菜速度啱啱好 唔會有種食得好趕嘅感覺!.季節料理一品(魚翅) - 味道酸酸甜甜好開胃刺身三點 - 好新鮮 各有千秋仲有表演睇 我真係嘩左一聲 好驚喜😂活西澳龍蝦有份量 即場拆肉 功架十足!龍蝦好多蝦膏 師傅會取出蝦膏係鐵板上炒香 做成醬汁 好香好濃郁 龍蝦肉質細嫩爽口彈牙 粘上醬汁超好食 !!和牛經過備長炭煙燻 厚燒和牛至五成熟 油脂均勻 肉質柔軟 有肉味 香氣四溢 入口即溶湯品係加埋頭先嘅龍蝦一齊烹煮 好鮮甜入味炒飯係加有頭先和肉最肥最多脂肪嘅部位切成和肉粒一齊炒 師傅用上日本米 加入櫻花蝦 日本蛋同蔥粒 勁香噴噴 好乾身粒粒分明 充滿蛋香 甜品係日式紅豆丸子 煙煙韌韌唔會過硬 配時令日本哈密瓜 又甜又多汁~洗手間有啲意外 設備齊全 有化妝枱 有衛生綿同
週年紀念日男友帶咗我嚟試鐵板燒😍
餐廳環境神秘感滿滿 氣氛安靜且舒適
亦有3間特式廂房 裝修高雅 係有心思嘅設計
當日安排坐細房 私隱度高 仲可以坐到席前位置
可以一邊欣賞大廚手藝一邊享受料理👍🏻
食材方面高級新鮮 配搭相當有心思 價錢合理
夜。鐵板燒精選套餐 (2人份)
師傅會先捧出食材出嚟俾我哋打卡😝
師傅嘅擺盤同料理都好出色 好有講究
上菜速度啱啱好 唔會有種食得好趕嘅感覺!
刺身三點
美國穀飼牛
和牛炒飯
湯品係加埋頭先嘅龍蝦一齊烹煮 好鮮甜入味
甜品果物

洗手間有啲意外 設備齊全 有化妝枱 有衛生綿同牙刷漱口用品 勁加分😳
最後想多謝廷師傅嘅用心 仲幫我哋影咗啲靚合照 今餐真係食得好開心 有機會再來☺️
紀念日
刺身三點