星期日陪媽咪出尖沙咀行街,預早book咗間餐廳同佢食晚飯,我睇中呢間餐廳走健康路線,主打追求自然山野風味,著重健康飲食嘅媽媽一定鐘意。 餐廳擺放咗一排自家種迷你菜,以室内及有機方法培植,旨在為食客提供最健康新鮮嘅食材,餐廳裝修走田園風,木制傢私及大量小植物,環境感覺休閒舒適。點菜後先嚟麵包籃,一個芝麻味香濃,一個有好清甜嘅蜜糖味,仲有兩條鬆脆麵包條。✨芝士磨菇釀雞翼 $88去骨雞翼,再釀入芝士磨菇,食落啖啖肉,仲有好香濃嘅芝士磨菇味,好juicy。✨黑松露片炒農場雞蛋酥盒 $98甫一上枱,黑松露香氣迫人,黑松露炒蛋入口滑溜,蛋味濃,酥盒酥脆而不漏。✨香煎日本頂級帶子配青瓜莎莎 $138賣相精美,色彩豐富,帶子厚身,兩邊煎得金黃,內裡肉質保持鮮嫩,有彈性,味道鮮甜。✨雜錦海鮮墨西哥餡餅 $158此款餡餅用上蕃茄薄餅皮,並有三款sauce提供,牛油果醬,蕃茄莎莎同乳酪;顏色配撘好看。 餅皮又薄又香脆,內裡海鮮餡足料豐富。✨牛仔肉配有機大啡菇闊條手造意大利麵 $188牛仔肉腌得入味,肉嫩;手造意大利味煙韌有咬口,蛋味香濃!醬汁不多不少啱啱好,掛上每片闊麵,香濃惹味。
✨芝士磨菇釀雞翼 $88
✨黑松露片炒農場雞蛋酥盒 $98