2023-12-15 180 瀏覽
一間係vwalk既地下小店,主要做外賣,係呢度附近打工黎買lunch就岩晒啦!一呢個打抛豬肉太陽蛋飯,真係😋唔得而知!每一粒飯都煮得枝枝分明,而且掛住一身又香又滑嘅油滑😍,再配埋柔軟嘅豬肉🐖,已經夠好食!味道就更加無話可說咯,就算之前口味重嘅我都覺得👌🏻,真係強烈推薦👍🏻!再講番個太陽蛋🍳,煎得啱啱好,啲蛋白腴滑🐣,而蛋黄又流心👏,實在係鹹香得黎又唔過甜,正!無可挑剔💯!一啖飯,一啖蛋,配埋豬肉,真係😃好幸福呀!再者,佢個裝飾都做得好有心思❤️,畀人一種心情都變得好好嘅感覺。總的黎講,我好鐘意呢個打抛豬肉太陽蛋飯🎉,絕對值得再黎試多幾次🔥!另一個非常有現代感既鰻鰻丁,係鰻魚玉子一丁,鰻魚大大條,香嫩軟腍,鰻魚肉質厚實,軟嫩香甜,鰻魚汁好稠,沾滿鰻魚,加上半熟既玉子,又係絕佳既送飯之選😆飲品既菠蘿梳打開胃好飲,香甜十足,凍冰冰非常開胃,食完飯飲番杯冰凍既飲品真係超舒服呀!