2019-03-28
近屋企@熨烤達人 網址: https://s.openrice.com/QrbS0Yk0700地址: 鑽石山龍蟠街3號荷里活廣場3樓320B號舖 因為我住黃大仙區,san po kong,wong tai sin,diamond hill 三區都是我搵食集中地。快變成地區開飯達人好想食潮派韓國菜,$58 達人沙律次次都點,不過要食醬,個醬太甜啦,佢加了blueberries and strawberries,酸酸地又有維他命c達人炒雜菜$58 ,先點菜,証明我無菜不歡啦,韓燒都不一定只有肉$88 炸雞飯,呢個又是翻點之作,第一次同少爺來,食過己深深愛上,炸雞香又好多件,再汁上芝士白汁同千島醬,石鍋盛著去到尾又品嚐到飯焦。在Hollywood plaza 絕對是抵食之選!
地址: 鑽石山龍蟠街3號荷里活廣場3樓320B號舖
在Hollywood plaza 絕對是抵食之選!