2018-04-22 1546 瀏覽
食在銅鑼灣!週末約左好姊妹去行街,見到有姐姐在街口派傳單,才知道時代廣場後面的幾條街,做了很多樓上餐廳。百樂中心一轉角就係,好啦今日午餐就西一西餐啦!Omg! 我與瑪麗蓮·夢露同枱食飯?每張椅子都印有不同的歐陸設計圖案時尚簡約,座位寬敞舒適令人盡情享受與三五知己悠閒共聚用餐的聚腳點點了兩個lunch set, 跟餐配一杯飲品同餐包餐湯,可加$20跟甜品點餐後店員隨即送上香草粟米濃湯配焗蒜牛油餐包,餐包叮熱至微暖,蒜蓉牛油搽麵包非常鬆軟三色蕃茄意大利Pizza輕盈胡椒蕃茄帶點焦香而且又薄又脆,十分惹味。食完都不會太滯,做得不錯香煎盲魚配芒果莎莎甘香香煎盲魚乾身得黎留得著肉汁,油份不多,但一點也不會鞋,鮮味十足,配上芒果Salsa味道味道是酸甜,清新且開胃,是一個幾有特色及較少見的沙律驟眼一看,以為份量不夠,但其實份量非常多,足夠填飽肚子。餐飲點了個Black coffee,香滑濃郁,非一般的即咖啡整體來說,份量十足,價錢合理,食物有質素

三色蕃茄意大利Pizza

香煎盲魚配芒果莎莎

驟眼一看,以為份量不夠,但其實份量非常多,足夠填飽肚子。

餐飲
點了個Black coffee,香滑濃郁,非一般的即咖啡

整體來說,份量十足,價錢合理,食物有質素
2018-04-20