2019-04-08 221 瀏覽
一時興起,lunch 黎咗好耐無黎嘅上海婆婆!但失望而歸!醉豬手: 維持正常水準,燜得夠淋,過泠河之後幾脆身,都醉得夠味,係有小小鹹!回鍋肉: 正正常常,普通回鍋肉水準!黃金四季豆?: 本身諗住唔應該係難食嘅嘢畀到”驚嚇”我地!蛋黃好腥!最後都剩晒,食唔到!韭黃鱔糊: 次次必叫,都無得輸,但今次好失水準,鱔好腥,腥到入唔到口!龍井蝦仁: 蝦仁唔脆都算,鹹到入心,浸咗茶水都去唔到d鹹!成粒蝦仁好似浸咗鹹水成晚咁!擔擔麵: 正正常常,都係每次必嗌!今次都無令我失望!湯好重花生味,麵煙韌,有咬口!Like fb送麻辣粉皮,係唔好食嘅,可以慳番工夫,粉皮一夾就散,辣又唔夠,麻又唔夠,四川嘢都係去番四川鋪食啦!總括黎講,今次好失望,應該短期之內唔會再幫襯!
一時興起,lunch 黎咗好耐無黎嘅上海婆婆!但失望而歸!

回鍋肉: 正正常常,普通回鍋肉水準!

總括黎講,今次好失望,應該短期之內唔會再幫襯!

2019-04-07