2020-08-06 1974 瀏覽
因為想食生菜包同泰式生蝦 喺OpenRice隨便搵搵 見呢間泰菜既食評一致好評 所以第一次黎呢度食。雖然食物味道一般,但好值得勁贊既係員工既服務水準同態度,真心講服務非常之好,非常有禮貌。👍🏼👍🏼👍🏼店員提到W square呢間店遲下會唔做,但無講幾時,所以遲下會只剩番灣仔大王東街間舖繼續。散叫午餐🧾🐷豬肉生菜包 - 肉碎新鮮但炒得唔夠惹味,辣道剛好,生菜新鮮有甜味。🦆紅咖哩鴨 - 我從未食過,原來煮咖哩既鴨係燒鴨🤦🏽‍♀️ 朋友話一向係用燒鴨,如果我早知道 一定唔會order🙁咖哩無味,燒鴨既味同咖哩及其他配料完全係各有各既味道😣。成個餸既味好奇怪😓🥬馬拉盞通菜 - 正常水準口味👍🏼🥠烤餅- 醮咖哩係好食既,可惜個咖哩汁唔好食😓🐚冷盤翡翠螺 - 正常無味既翡翠螺,但願跟嗰個汁係生蝦個汁 所以都ok小小🙂

散叫午餐🧾

🥬馬拉盞通菜 - 正常水準口味👍🏼

🥠烤餅- 醮咖哩係好食既,可惜個咖哩汁唔好食😓

2020-08-05