2019-09-16 644 瀏覽
今日工作繁忙做到停唔到手, 又到食飯時間梗係唔好虐待自己個肚喇! 喺屯門新墟擺低咗部車, 一落車周圍行,食飯嘅時候全部餐廳都係學生根本想搵個位食飯都難 🤭🤭🤭,本身又冇諗過去邊度食,晏晝又唔想食咁貴, 咁啱見到雅都商場有間叫萬芳冰室嘅餐廳好似好懷舊就入咗睇下有冇位, 可能因為雅都商場裝修嘅關係, 間餐廳好少人就入咗去坐低。😃😃😃睇下個餐牌唔係咁多款式, 本人嗌咗個生炸雞髀煎蛋飯,餐牌寫住要等15分鐘, 因為工作關係要我等15分鐘實在有啲唔夠時間,但係見到隔離枱食緊好似幾好,因為見到個雞髀大都好得人驚。😀😀😀 主菜上枱喇個雞髀的而且確大過塊面,個雞髀炸得好通透個皮好脆,但係啲飯就比較乾身, 煎蛋就唔使我講喇普通一隻太陽蛋囉! 😣😣😣整體嚟講餐廳嘅裝修都幾得意好懷舊, 食物就一般啦唔算太差嘅,以晏晝嚟講價錢亦都唔算太貴。🥳🥳🥳
2019-09-13