2017-07-09 1784 瀏覽
做野做到成2點先食lunch自然唔想食太飽,所以同同事去揾輕食呢度D有包又有小食所以就決定試下,兩個女仔其實食唔到幾多野,所以我地只係order左功夫魚taco同特製三層芝士炸雞窩夫.功夫魚taco我地落左香橙同芒果醬汁,所以成件事好清新,魚gei豐腴油份都唔會好feel到,加上有好充足的蔬菜絲,令taco好爽口,而且好健康至於特製三層芝士炸雞窩夫真係滿足曬選擇困難症的朋友,佢仲可以加$要多個配菜,我地就選擇甜番薯條.呢個甜番薯薯條可以話係一定要食的菜色,雖然佢炸到好脆但一D油味都無,番薯薯條仲唔會太甜~~而主角三層芝士炸雞窩夫都做得唔錯,只係我feel唔到3層在哪裡,似係一層芝士加多個芝士蓉,不過都係唔錯的.反正一次過可以畀我食咁多唔同野但又唔會太heavy,算係好好架啦~

功夫魚墨西哥玉米餅

特製三層芝士炸雞窩夫