2021-12-04 129 瀏覽
唔知幾時開始鐘意食車仔麵 可能係潛意識喜歡佢可以自由選擇 冇約束力 !今日去銅鑼灣開會 朋友知道我鍾意食車仔麵 叫我一定要去試灣仔春園街新開十兄弟車仔麵 極力推介我辣汁同埋玻璃魷魚 試問我都算食得最多車仔麵嘅人 遠至元朗都特登入去試 所以今日過咗嚟一探究竟!✅首先門口好醒神 踏入個刻已經有食慾 ✅如果以車仔麵檔黎講 佢哋店員的服務超水準 見到你已經會同你打招呼坐低教你scan QR code 之後都會有啲推介 俾你 問你食辣嘅程度 依家人力成本咁重 做幾十蚊生意嘅通常都係冇服務 呢度我感覺到自己好似食緊幾百蚊服務✅落單好方便 -用QR code 落完唔到3分鐘 一碗熱辣辣麵 就送到面前✅食物方面 :我揀玻璃魷 豬紅 韮菜餃 少辣 當然加埋辣菜脯 係辣度方面佢好有層次感 唔係一味死辣 店員話佢地師傳朝朝好早返黎就係炒呢個辣醬 我見到隔離枱位男士 應該係加辣 眼水鼻水一齊標 我哋仲講笑話係咪冷氣機滴水✅同事叫咗碗八寶麵 讚牛腩 牛丸好掂食完會返轉頭 同埋會介紹埋俾朋友嘅一間車仔麵👍最後辣到係咁用紙巾唔記得影相

✅首先門口好醒神 踏入個刻已經有食慾

✅同事叫咗碗八寶麵 讚牛腩 牛丸好掂