2010-10-26 20 瀏覽
早排星期六晚去都知會好多人, 不過因為鍾意食, 所以會去. 去到唔洗等好耐就可以入去, 不過要坐第一張枱, 見無其他就算啦. 個STAFF唔夠一分鐘就走黎, 我地兩個都唔知要咩好, 佢就黑面行左去, 我地兩個叫左個木桶豆腐花, 同榴槤西米露, 因為都唔係第一次去, 都知佢食點. 個食物OK, 不過個STAFF就唔得啦. 叫完唔夠3分鐘西米露就黎, 但係豆花就等左10分鐘, LE10分鐘有超過20次D人開門, 攪到我時凍時熱, O甘因為個豆花都未黎, 我見後面有位我就坐去後面啦, 我都問個STAFF, 點知佢好惡話唔得, 仲鬧我地. 食過好多餐廳我真係無見過一間係O甘, 會鬧客, 因為我地真係頂唔順個門我地都無坐左係後面, 我真係好希望一間野唔好出左名就變成O甘, 以前間野細細反而D人仲好D. 而家已經無左個份人情味

2010-10-09
2 分鐘 (堂食)