2019-08-07 132 瀏覽
燒鱈魚乾第一次食鱈魚乾,原來咁香脆可口!不點沙律醬都好好味,愛上了這前菜。日式炒雜菜好好食呀🤤🤤調味一流又香,order 個陣仲會問需唔需要少油少鹽,好貼心。之前睇過日本藉youtuber示範炒雜菜,同眼前呢個一模一樣😍刺身新鮮 爽口 本身無咩味 點佢自製既醬油食好正 自己獨食呢半條魚😎鐵板牛油帶子好大粒,肉質彈牙,鐵板既好處就係放耐左都唔會變凍唔好味❤️我連下面既炒洋蔥都食哂明太子玉子卷係日本旅行只鐘意食無餡同好甜既玉子燒,以為自己會唔鐘意食呢款,點知我地都覺得好好食同好夾!開左眼界😂串燒好香 燒得又脆 又入味 手羽先👍🏻火灸三文魚壽司夠厚,好有口感,入口即溶,好耐無食過咁好味既三文魚壽司!!!黑松露牛油果卷:avocado lovers 可以試下,師傅握壽司既手勢好好,飯握得實之餘仲有醋香鰻魚炒飯睇落唔多其實份量好大,超飽

日式炒雜菜

串燒好香 燒得又脆 又入味 手羽先👍🏻
手羽串燒

火灸三文魚壽司

黑松露牛油果壽司

鰻魚炒飯睇落唔多其實份量好大,超飽

2019-08-07
炒雜菜