2022-07-02 387 瀏覽
最近上緊迷你兵團2,睇戲送咗個小Otto比我😍 所以呢幾餐飯都會見到小Otto嘅蹤影😜 第一站就帶佢去飲茶理史😎🧋 自從買咗奶茶套之後就用少咗好多手搖飲品嘅膠袋,不過支開咗嘅飲管會長期暴露空氣中,成日掂到啲嘢就少煩😥💛芋香鮮乳地瓜小芋園 ($32)由我第一次幫襯到而家,我都係嗌緊呢一杯🌝 好少有嘢飲係芋香陣味唔假🍠 佢芋頭同奶個比例我都覺得好好,兩邊都飲到👍🏻 而且仲有好多料❣️ 我飲完杯嘢之後淨低啲配料好Otto仔一樣高😳同埋佢個杯嘅包裝應該改咗嚟,極容易撕開,方便我食埋入面啲配料🤣 (不過我好耐冇飲,都唔知幾時轉)💛海鹽雲頂芒芒 ($36)幾香芒果味🥭 入面有好多果肉粒😋 有冇人知雲頂姐係乜?我哋睇Openrice啲人話佢係奶蓋,但唔知係咪有咩特別所以先叫雲頂😂 🐡:佢陣味唔係平時啲奶蓋嚟,佢似溝稀咗嘅奶蓋味,再加啲海鹽🧂 由於佢啲芒果唔算好重芒果汁嘅味,所以本身冇話特別濃地,再配埋好light嘅雲頂,呢個組合會好過配濃濃嘅芝士奶蓋👌🏻

💛芋香鮮乳地瓜小芋園 ($32)

💛海鹽雲頂芒芒 ($36)
外賣自取
  • 芋香鮮乳地瓜小芋圓