2020-01-10 1988 瀏覽
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 Cosmos Restaurant & Bar (尖沙咀)📍尖沙咀寶勒巷27號東滙商業大厦地舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟成日去tst都會見到寶勒巷好多bar,好多西裝友同鬼佬都係度飲緊嘢,酒我唔算特別好,但bar既西餐好吸引,今日就試咗cosmos,好好好好好滿意!!紅酒燴牛膝 Ossobucco HKD$288牛膝係我最喜歡牛既部位其中之一,呢度既Ossobucco整得好唔錯,肉質炆到好冧,索曬d紅酒醬汁,牛膝超香,啖啖肉勁幸福💖意式肉醬千層麵 Lassagne Bolognese HKD$168即叫即製,上到黎d芝士仲冒緊泡泡🤤一叉落去一刮起,邪惡拉絲即刻出現‼️拉到超長🥰芝士味好香好足料,薯蓉都好味呢Cosmos Night HKD$65 係用Pineapple,Passion fruit,Butterfly Tea 黎blend既特飲,飲落幾特別唔太甜Peach Sunrise HKD$65 我個人比較喜歡呢杯,因為有lemon, lime, Peach, grenadine, Soda,飲落較refreshing,甜度ok👌🏻👍🏻✨如果喜歡我的
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
📍尖沙咀寶勒巷27號東滙商業大厦地舖
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

紅酒燴牛膝 Ossobucco HKD$288

即叫即製,上到黎d芝士仲冒緊泡泡🤤

Cosmos Night HKD$65

Peach Sunrise HKD$65

✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
  • 紅酒燴牛膝 Ossobucco
  • 意式肉醬千層麵 Lassagne Bolognese