火鍋隨意門

Hotspot
餐廳: 火鍋隨意門
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
夏天雖然天氣開始熱但係都唔阻我哋想食打邊爐嘅心情😂好多朋友都介紹以下呢一間打卡必備位置優美嘅打邊爐餐廳!!!位置係銅鑼灣樓上鋪一入就見到好多打卡位店員安排既位置都幾闊落用qr code 又好方便叫咗養顏花膠筒濃雞湯😍😍❤️超級滋潤同埋超級滿足食落去嘅花膠好爽口而且大大嚿🙈👍湯底鮮甜雞油嘅油脂香味仲好適合打邊爐用湯我地都飲左兩碗外國橡果豬自己好鍾意呢啲湯底order 豬肉因為豬肉嘅油脂比較豐富❤️食起黎好香佢地招牌既手切頂級安格斯牛肉擺設超靚❤️🤣打卡都打左好耐 份量亦都好夠 鋪滿左成個面 食落去 layer 好多 肉同油脂分佈平均非常好❤️又有牛味 唔使點好多醬料已經食得 之後要咗鮮炸午餐肉!!因為我打邊爐成日都好鍾意食午餐肉佢地新鮮熱辣辣炸起 我用嚟浸左一兩秒湯已經覺得好好食💕特色餃子拼盤入邊有五隻唔同種類嘅餃子餡料好多 而且入邊已經調味好晒唔使自己再加❤️👍呢個好推介雜菜拼盤因為我自己好鍾意食菇類😂呢一個絕對係好適合我上面嘅份量已經足夠晒四五個人食🤣所以我同我男朋友兩個都食得好開心用料新鮮 望落去又好乾淨 抵讚❤️之後要黃金炸魚皮卜卜趣嘅佢哋好開胃😍用來做小食都一流上面仲有啲鹹蛋黃雖然有啲邪惡
夏天雖然天氣開始熱
但係都唔阻我哋想食打邊爐嘅心情😂
好多朋友都介紹以下呢一間打卡必備位置優美嘅打邊爐餐廳!!!
位置係銅鑼灣樓上鋪

擺設超靚❤️🤣打卡都打左好耐
份量亦都好夠 鋪滿左成個面
食落去 layer 好多 肉同油脂分佈平均
非常好❤️又有牛味 唔使點好多醬料已經食得

之後要咗鮮炸午餐肉!!

因為我打邊爐成日都好鍾意食午餐肉
佢地新鮮熱辣辣炸起 我用嚟浸左一兩秒湯