好耐之前就聽講過呢一間餐廳 聽到佢哋餐廳名都幾特別🤣 聞名不如一試🤓 陣間餐廳嘅氣氛都唔錯 好適合同朋友一齊嚟食個lunch😋首先會配有蒜蓉包同埋餐湯 南瓜湯嘅味道都幾唔錯 同埋口感好濃郁 🎃 蒜蓉包亦都整得好香脆🧄.🐷 北海道帆立貝海膽醬扁意粉呢個意粉醬汁好濃 啖啖都掛到汁咁樣🫢🤓帆立貝都幾爽口 大大粒🥰 感覺都幾新鮮海膽醬真係唔錯🥰.🐷 三文魚籽龍蝦汁意大利飯三文魚子係小編嘅最愛 🤣 呢個意大利飯嘅三文魚子份量 小編都幾滿意 🤓 龍蝦汁嘅味道都幾香濃 啲意大利飯口感都唔錯 .🐷紅寶石巧克力草莓鮮奶個底都有幾多士多啤梨🍓 朱古力同士多啤梨味都各自唔錯 唔會搶fo 上面仲有啲玫瑰花花瓣 花香味令到成個味道更加豐富.🐷手工黑芝麻小編好鍾意呢杯 因為口感好濃稠 之前飲過有啲黑芝麻鮮奶超級稀🤣 所以呢杯唔錯不過飲完之後要漱口🤣.走過十八萬千里找到你📍旺角彌敦道575號Ladder Dundas 10樓.

🐷 北海道帆立貝海膽醬扁意粉
呢個意粉醬汁好濃 啖啖都掛到汁咁樣🫢🤓