2020-07-01 43 瀏覽
行過見到呢間專食魚麵同埋魚烏冬嘅小店,覺得幾特別就試吓。一出𨋢門就已經係餐廳,座位雖然有少少迫,但係都坐得幾舒服。全部午餐都會包三色小食同餐飲,小食包括麻醬海苔 + 柚子汁蘿蔔+ 甜小薯,當中海苔我覺得係最好食!➡️ 魚麵決戰魚烏冬:Twins鮮竹魚卷 ($72)想試曬魚烏冬同魚麵嘅人揀呢碗就啱。其實2款差別在於粗同幼,口感同味道都差不多,好爽好彈牙同幾香魚鮮味。魚卷食落都好新鮮爽口!➡️ 無骨烤鴨濃魚湯料理 (魚烏冬) ($70)烤鴨嘅制作時間需時,上菜時個皮仲係脆脆地,但係味道有少少羶,而且份量唔多。午市時間黎都幾多人,建議要早d黎啊!麵麵地址📍: 旺角彌敦道726號1樓.............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️💫環境👀: ⭐️⭐️⭐️💫服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️⭐️

➡️ 魚麵決戰魚烏冬:Twins鮮竹魚卷 ($72)
魚麵決戰魚烏冬:Twins鮮竹魚卷

➡️ 無骨烤鴨濃魚湯料理 (魚烏冬) ($70)
無骨烤鴨濃魚湯料理 (魚烏冬)

午市時間黎都幾多人,建議要早d黎啊!

麵麵
地址📍: 旺角彌敦道726號1樓

味道😋: ⭐️⭐️⭐️💫
環境👀: ⭐️⭐️⭐️💫
服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️
2020-06-25
魚麵決戰魚烏冬:Twins鮮竹魚卷
  • 無骨烤鴨濃魚湯料理 (魚烏冬)