今日我同好朋友加埋阿囡約埋一齊傾偈談天,我哋都係好牛同辣嘢之人,所以去咗食無得輸火鍋放題。原來佢更有韓風祭,真係好開心!我好耐無食韓國菜啦!可以一嘗韓式美食同牛肉加火鍋,滿足了幾個願望環境好寬敞又乾淨,見到服務員姐姐打掃好有條理,令我哋食得好放心;服務員姐姐哥哥態度一流,好細心又友善,因為朋友遲咗,服務員哥哥叫我哋可以取飲品及小食先(怕小朋友肚餓),而且見到有小朋友會主動提供兒童餐具,有個姐姐更送了一架小禮物車車俾我囡囡,阿囡超開心;一入去就見到正門中心是火鍋食材,有好多款式,如:多種丸類、蔬菜、菇類、日式及韓式麵食左手邊是熱食區(有燒賣、流沙包、韓式炒飯、韓式豬手肉等)有2款湯飲:銀耳杞子燉雪梨、金湯素翅更有關東煮(不同串物、冬菇、豆包等)更有甜品小點區:小件芝士蛋糕、韓式前菜、蜂蜜炸雞翼、葡撻仔、大福當然唔少得火鍋必食魚皮及響玲,更有韓式爆辣雞鎚,好惹味又香辣多款不同醬汁及火鍋點醬料飲料多款式有韓式有中式有日式火鍋湯底好多選擇:我哋選了味噌海老鹽湯底+Lv4黑安格斯牛SRF極黑牛海鮮放題服務員哥哥幫我哋上咗啲澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛及海鮮拼盤牛質素好吸引、雪花好靚、牛味

火鍋食材

左手邊是熱食區(有燒賣、流沙包、韓式炒飯、韓式豬手肉等)
韓式熱食、中式熱食

有2款湯飲:銀耳杞子燉雪梨、金湯素翅
熱湯

更有關東煮(不同串物、冬菇、豆包等)
關東煮

甜品

韓式辣雞髀仔、火鍋炸物

多款不同醬汁及火鍋點醬料
醬料

飲料多款式有韓式有中式有日式
飲料

牛質素好吸引、雪花好靚、牛味好濃郁、又大片

火鍋湯底滾起放了自取火鍋材料,湯底好香好正
火鍋

最後更加有甜品區:可以自製棉花糖及雪糕(牛奶味及雞蛋仔味)
甜品:雪糕、棉花糖
2025-06-05